تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رازهایی که تبدیل می‌کنند ترشی به خوشمزه، هنری آسان‌تر از آنچه که به نظر می‌رسد

ترشی مخلوط، پایه ثابت سفره‌های ایرانی است. اگر می‌خواهید ترشی خانگی شما به اندازه ترشی‌های معروف بازار خوشمزه و دلچسب شود، با ما همراه شوید. در این قسمت از مجله اکالا به رازهای خوشمزگی ترشی مخلوط اشاره می‌کنیم که برای تهیه یک ترشی خانگی و بی‌نظیر به آن‌ها نیاز دارید.

۷ راز خوشمزه‌تر شدن ترشی مخلوط

در ادامه به ۷ نکته طلایی برای تهیه ترشی مخلوط خوش طعم و با کیفیت اشاره می‌کنیم:

۱- انتخاب مواد اولیه با کیفیت

اولین و مهم‌ترین راز خوشمزگی ترشی مخلوط، استفاده از مواد اولیه با کیفیت است. بهتر است از سبزیجاتی استفاده کنید که تازه چیده شده و هیچ گونه لک یا زدگی نداشته باشند. همچنین، سبزیجات ترشی مانند خیار، هویج، گل کلم، کرفس، بادمجان و… باید سفت و محکم باشند.

۲- استفاده از سرکه مرغوب

برای تهیه ترشی مخلوط خوشمزه، انتخاب سرکه مناسب بسیار مهم است. بهتر است از سرکه انگور یا سیب خانگی و با کیفیت بالا استفاده کنید. فراموش نکنید که قبل از استفاده، سرکه را چند دقیقه بجوشانید تا ناخالصی‌های احتمالی از بین برود و از کپک زدن ترشی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پیاز خانگی با نکات ریز کلیدی

۳- استفاده از ادویه‌جات معطر

در تهیه ترشی مخلوط از ادویه‌های تازه و مرغوب استفاده کنید. ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره، نعناع خشک، شوید خشک و… به ترشی طعم و عطر فوق‌العاده‌ای می‌بخشند. همچنین، توجه داشته باشید که استفاده از نمک به میزان مناسب در کیفیت ترشی شما تاثیرگذار است.

۴- خشک کردن کامل سبزیجات

یکی دیگر از رازهای خوشمزگی ترشی مخلوط، خشک بودن مواد اولیه است. قبل از خرد کردن سبزیجات، آن‌ها را به خوبی شسته و خشک کنید. وجود هرگونه رطوبت در سبزیجات می‌تواند باعث کپک زدن ترشی شود.

نکته: سبزیجات را به اندازه‌های یکسان خرد کنید تا به خوبی در سرکه و ادویه جات نفوذ کنند.

بیشتر بخوانید: روش‌های فوری و آسان رفع تلخی ترشی فلفل

۵- ترکیب مناسب مواد

برای خوشمزه‌تر شدن ترشی مخلوط باید تناسب بین مواد اولیه در آن رعایت شود. نسبت سبزیجات در ترشی مخلوط به سلیقه شما بستگی دارد. اما بهتر است از هر نوع سبزیجاتی به مقدار مساوی استفاده کنید.

همچنین، مقدار سرکه و ادویه باید به طوری باشد که طعم ترشی متعادل شود. زیاد بودن سرکه باعث ترش شدن بیش از حد ترشی و کم بودن آن باعث کپک زدن می‌شود.

۶- استفاده از آب جوشیده

برای تهیه ترشی مخلوط، حتما از آب جوشیده استفاده کنید تا از کپک زدن ترشی جلوگیری کرده و ماندگاری آن را افزایش دهید.

۷- نگهداری از ترشی مخلوط

نحوه نگهداری از ترشی مخلوط در حفظ کیفیت و طعم آن بسیار تاثیرگذار است. حتما از ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک برای نگهداری ترشی استفاده کنید. همچنین، ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. فراموش نکنید که درب ظرف ترشی را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند و کپک نزند.

در این بخش از مجله آشپزی تک فانبه معرفی رازهای خوشمزگی ترشی مخلوط پرداختیم. تهیه ترشی مخلوط دیگر کار سختی نیست چرا که با رعایت با این نکات ساده، می‌توانید به راحتی در خانه یک ترشی خوشمزه با ماندگاری بالا تهیه کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!