تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

آموزش تهیه دسر کادایف ترکیه‌ای با طعم فوق‌العاده و ظاهری شگفت‌انگیز

اگر به دنبال یک دسر زیبا و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانانتان هستید، کادایف مینی بهترین انتخاب است. این دسر کوچک و دوست‌داشتنی، نه تنها ظاهری جذاب دارد، بلکه طعمی بی‌نظیر هم دارد. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه مینی دسر کادایف ترکیه‌ای را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم برای کراست

مواد لازم برای کراست به شرح زیر است:

بیسکویت پتی بور۱ بسته معادل ۱۲۵ گرمکره۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه پودینگ

برای تهیه پودینگ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

شیر۳ لیوانآرد سفید قنادی۳ قاشق سوپ‌خورینشاسته ذرت۱ و نیم قاشق سوپ‌خوریشکر۲ سوم پیمانه سر پرخامه صبحانه۱۰۰ گرمگلاب (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خوریپودر ژلاتین۱ و نیم قاشق سوپ‌خوریآب سرد۱ چهارم پیمانه

مواد لازم برای لایه کادایف

مواد لازم برای لایه کادایف به شرح زیر است:

کادایف تر۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی)کره۳۰ گرمشیر عسلی۳ الی ۵ قاشق سوپ‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه مینی دسر کادایف ترکیه‌ای

برای تهیه مینی دسر کادایف ترکیه‌ای کافیست مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: تهیه کراست

برای تهیه لایه کراست دسر ابتدا بیسکویت را داخل آسیاب کاملا پودر کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

اگر آسیاب ندارید می‌توانید بیسکویت‌ها را داخل نایلون‌های زیپ کیپ بریزید و با وردنه به آرامی ضربه‌های متوالی بزنید تا در نهایت بیسکویت‌ها پودر شوند.

مرحله دوم: انتقال مواد کراست به قالب

برای تهیه این دسر می‌توانید از قالب‌های مافین کوچک که کف جدا هستد استفاده کنید؛ زیرا باعث می‌شود دسر به راحتی از قالب خارج شود.

اگر به این قالب دسترسی ندارید می‌توانید از قالب کمربندی بزرگ استفاده کنید و بعد دسر را برش بزنید.

یک دستمال کاغذی را به روغن مایع آغشته کنید و دیواره‌های قالب مورد نظرتان را کمی آغشته به روغن کنید. (چربی زیاد نباشد چون طعم دسر را خراب می‌کند.)

از مواد کراست به اندازه مساوی داخل هر قسمت بریزید.

سپس به کمک کف یک ظرف یا گوشت کوب یا ته لیوان بیسکویت را کاملا فشرده و صاف کنید.

قالب را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کراست خودش را بگیرد.

مرحله سوم: تهیه پودینگ

برای تهیه پودینگ شکر، آرد سفید قنادی و نشاسته را داخل قابلمه بریزید (در صورتی که به نشاسته ذرت دسترسی ندارید، می‌توانید از نشاسته گندم هم استفاده کنید) و با همزن دستی مخلوط کنید.

بعد شیر را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مخلوط کنید تا در نهایت کاملا یکدست شود.

قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسد.

توجه کنید که حرارت باید کم باشد تا همزمان با غلظت پیدا کردن، خامی آرد و نشاسته هم گرفته شود و طعم خامی داخل پودینگ حس نشود؛ باید مواد را مدام هم بزنید تا به صورت یکدست غلیظ شود و ته نگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر انبه تابستانی؛ با پاناکوتای وانیلی

مرحله چهارم: بنماری کردن ژلاتین

هنگام هم زدن پودینگ پودر ژلاتین را به آب سرد اضافه و مخلوط کنید. سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بن ماری کاملا حل کنید تا شفاف شود.

وقتی پودینگ به غلظت فرنی رسید خامه صبحانه را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا حل و یکدست شود. سپس حرارت را خاموش کنید.

در ادامه گلاب و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله پنجم: ریختن پودینگ روی لایه بیسکویتی

اکنون ژلاتین حل شده را به پودینگ اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود.

حال قالب را از یخچال خارج کنید و با کمک ملاقه از پودینگ روی لایه بیسکویتی بریزید.

بعد دوباره داخل یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد. (بین ۷ الی ۱ شب کافی است.)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پیانو ترکیه‌ای

مرحله ششم: تهیه کادایف

برای تهیه لایه کادایف، کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا آب شود.

 بعد رشته‌های کادایف تر را اضافه کنید. (توجه کنید که رشته‌های کادایف به دو صورت تر و خشک در لوازم قنادی‌ها موجود هستند. برای این دسر به کادایف تر احتیاج است که باید از قسمت یخچال لوازم قنادی بردارید؛ کادایفی که خارج از یخچال قرار دارد کادایف خشک است)

ترکیب فوف را با قاشق مخلوط کنید تا کادیف به کره آغشته شود.

رشته‌ها را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد و به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید.

حرارت باید کم باشد تا رشته‌ها نسوزند و به صورت یکدست تغییر رنگ‌ بدهند.

وقتی رشته‌ها آماده شدند حرارت را خاموش کنید و شیر عسلی را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

گاهی بچشید تا شیرینی رشته‌ها به نظرتان اندازه باشد. اجازه دهید رشته‌ها کمی از داغی بیفتند و دمای ملایم داشته باشند.

مرحله هفتم: انتقال کادایف به قالب

حال قالب را از یخچال خارج کنید و کناره‌های پودینگ را با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید.

سپس کفی قالب را فشار دهید تا جدا شود و بالا بیاید. دسر را خارج کنید و با کمک نوک چاقو کف قالب را از دسر جدا کنید.

بعد از کادایف آماده شده روی دسر قرار دهید و با پسته خرد شده تزئین کنید.

در صورتی که میخواهید لایه کادایف به دسر چسبیده باشد، می‌توانید آن را از قبل آماده کنید و وقتی پودینگ را داخل قالب ریختید قبل از اینکه خودش را بگیرد لایه کادایف را هم روی پودینگ بریزید و داخل یخچال بگذارید.

اگر از قالب کمربندی استفاده کردید برای جدا کردن دسر از قالب کناره‌های پودینگ را با چاقو کمی جدا کنید. سپس با انگشت پودینگ را از هر سمت کمی از قالب جدا کنید. در ادامه کمربند قالب را باز کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر سه لایه ژله‌ای

نکات طلایی در تهیه مینی دسر کادایف

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مینی دسر کادایف اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای لایه بیسکویت می‌توانید لایه کادایف را دو برابر کنید و از لایه کادایف به جای بیسکویت استفاده کنید. آن را کف قالب فشرده کنید و روی پودینگ هم بریزید.پودینگ را مدام هم بزنید تا رویه نبندد وگرنه موقع هم زدن با مواد مخلوط می‌شود و از حالت یکدست خارج می‌شود.برای تهیه لایه کادایف هم از شیر عسلی بازاری و هم از شیر عسلی خانگی می‌توانید استفاده کنید.می‌توانید از کمی گردوی خرد شده هم داخل مواد کادایف استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه مینی دسر کادایف ترکیه‌ای را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!