تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

کدام کمیک‌های بتمن را بخوانیم؟




آفرینندگان
جف جانز، گری فرانک، جان سیبال و برد اندرسون


تاریخ انتشار
ماه آگوست سال ۲۰۲۲ (نگارش گردآوری‌شده)


سری کمیک‌های Earth One دی‌سی داستان‌هایی در یک دنیای موازی از شخصیت‌های سرشناس این انتشارات را از ابتدای کارشان روایت می‌کند. بدین گونه، همه‌چیز از پایه گفته می‌شود تا خوانندگانی که با کاراکترها و دنیاهای مربوط به آن‌ها آشنا نیستند دردسری برای دنبال کردن ماجرا نداشته باشند. در Batman: Earth One نیز روزهای آغازین یک شوالیه‌ی تاریکی جوان را می‌بینیم که در حال پیدا کردن جایگاه خود در گاتهام آلوده به جرم و تلاش برای درمان جنایت‌های این شهر فاسد است.


Batman: Year One










آفرینندگان
فرانک میلر، داوید ماتزوکلی و ریچموند لوئیس


تاریخ انتشار
ماه مارس سال ۱۹۸۸ (نگارش گردآوری‌شده)



داستان کمیک Batman: Year One روایتگر سال نخست فعالیت بروس وین با هویت بتمن در دنیای بنیادین دی‌سی به شمار می‌آید. به طور کلی از این اثر به عنوان داستان اوریجین پذیرفته‌شده از شوالیه‌ی تاریکی یاد می‌شود. در Batman: Year One می‌بینیم که نگهبان شنل‌پوش گاتهام چگونه در آغاز کار خود به چالش‌هایی می‌خورد که بعدها همچون آب خوردن برایش حل می‌شوند. و چه کسانی حاضر هستند در شهر تیره و تاریک گاتهام همراه بتمن در برابر پلیدی بجنگند.


Batman: The Long Halloween










آفرینندگان
جف لوب، تیم سیل و گئورگی رایت


تاریخ انتشار
ماه اکتبر سال ۱۹۹۸ (نگارش گردآوری‌شده)



کمیک Batman: The Long Halloween نیز یک ماجرای دیگر از بتمن در سال‌های ابتدایی جنگیدنش با تبهکاری و جرم است. این نگارش از شوالیه‌ی شنل‌پوش گاتهام کمی تجربه به دست آورده است اما هنوز آن مأمور عدالتی نیست که از او سراغ داریم. این بار پرونده‌ای در برابر بتمن باز است که برای پیدا کردن چاره‌ی آن نیاز دارد تا سری به دنیای پرهیاهوی جنایی گاتهام بزند و به این ترتیب خوانندگان با شماری از دشمنان برجسته‌ی او آشنا خواهند شد.


Batman: The Man Who Laughs










آفرینندگان
اد بروبیکر، داگ مانکه و دیوید بارون


تاریخ انتشار
ماه آوریل سال ۲۰۰۵



به باور برخی‌ها، جوکر حتی از شوالیه‌ی گاتهام هم در دنیای دی‌سی مهم‌تر است. این که این باور درست است یا اشتباه جای گفتگو دارد ولی اگر یک ویلن به چنین جایگاهی برسد پس شایسته‌ی توجه بیش‌تر است. کمیک Batman: The Man Who Laughs با همین نگاه داستانی را ارائه می‌کند که در آن بتمن برای نخستین بار با جوکر رو به رو می‌شود تا پیوند دشمنی این دو شخصیت شکل گیرد.


بهترین کمیک‌های بتمن


بتمن به عنوان یکی از برجسته‌ترین کاراکترهای دنیای کمیک‌ها در کنار هواداران فراوانی که به خود جذب کرده، داستان‌ها و ماجراهای مهمی را نیز پشت سر گذاشته است. شماری از روایت‌های شوالیه‌ی تاریکی به اندازه‌ای مورد تحسین قرار گرفته‌اند که می‌توان آن‌ها را جزو بهترین کمیک‌های تاریخ صنعت کمیک بوک به شمار آورد. اگر خفاش گاتهام و دنیایش را می‌شناسید و به دنبال بهترین کمیک‌هایش می‌گردید در این بخش نوشتار برخی از بهترین کمیک‌های بتمن را لیست می‌کنیم.


Batman: The Dark Knight Returns










آفرینندگان
فرانک میلر، کلاوس جانسون و لین وارلی


تاریخ انتشار
ماه سپتامبر سال ۱۹۸۶ (نگارش گردآوری‌شده)



برای زمانی دراز و به واسطه‌ی برگردان‌هایی که از بتمن در مدیوم‌های دیگر انجام شده بود، عموم مردم این شخصیت را روشن‌تر و شاداب‌تر می‌شناختند. با این که نویسندگان در کمیک‌های دی‌سی روایت‌هایی تاریک‌تر و تیره‌تر از خفاش گاتهام ارائه کردند ولی آن ماجراها استثناهایی برای بتمن روشن به شمار می‌آمدند. تا این که فرانک میلر با Batman: The Dark Knight Returns پا پیش گذاشت و بتمن را به درون سایه‌ها برد. ماجرای این کمیک در آینده‌ای جریان دارد که در آن بروس وین هویت بتمن را کنار گذاشته است اما دنیا به اندازه‌ای آلوده می‌شود تا او دوباره نقاب خفاشی به چهره بزند و پا به میدان بگذارد تا در کنار حال، با گذشته‌اش نیز بجنگد.


Batman: Damned










آفرینندگان
برایان آتزارلو و لی برمجو


تاریخ انتشار
ماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ (نگارش گردآوری‌شده)



بتمن به عنوان یکی از کاراکترهای خاکی‌تر دی‌سی بیش‌تر درگیر جنگیدن با جنایت است تا سفرهای فرازمینی یا سر زدن به دنیای جادو و ماورا. با این حال، گاهی مسیر بروس وین به این دست ماجراها هم باز می‌شود. در Batman: Damned دنیای بتمن با شماری از المان‌های ماورایی انتشارات دی‌سی در هم می‌آمیزد تا یک پرونده با چندین لایه پدید آید. بدین گونه ذهن پریشان بروس وین مجبور است تا راستی و واقعیت را از دل این هزارتو بیرون بکشد.


Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader?


 


 





آفرینندگان
نیل گیمن، اندی کوبرت و اسکات ویلیامز


تاریخ انتشار
ماه جولای سال ۲۰۰۹ (نگارش گردآوری‌شده)


کمیک Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader? در شبی جریان دارد که مراسم خاکسپاری شوالیه‌ی تاریکی با حضور کاراکترهای مکمل او انجام می‌شود. دوستان و دشمنان بروس وین دور هم گرد می‌آیند تا هر کدام در این سوگواری سخنرانی کنند و ماجرای خود با بتمن را به گوش دیگران برسانند. روایت‌های آن‌ها گاهی احساسی‌ست، بعضی اوقات مرموز و در برخی موارد حتی با یک داستان دیگر تناقض دارد. اما کمیک Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader? نمی‌خواهد تنها یک ماجرای دیگر از بتمن باشد، بلکه یک داستان عجیب و غریب از یکی از سرشناس‌ترین شخصیت‌های صنعت کمیک بوک محسوب می‌شود که به عنوان ادای احترامی برای او پدید آمده است.


Batman: The Killing Joke










آفرینندگان
آلن مور، برایان بالند و جان هیگینز


تاریخ انتشار
ماه مارس سال ۱۹۸۸



از آن جایی که جوکر جایگاه ویژه‌ای بین ویلن‌های صنعت کمیک بوکی دارد، پس دور از انتظار نیست که کمیکی با محوریت او در بین بهترین کمیک‌های بتمن جای بگیرد. Batman: The Killing Joke نه تنها اوریجینی برای شاهزاده‌ی دلقکی گاتهام از یک انسان ساده به مأمور آشوب و دیوانگی را به نمایش می‌کشد که بیش از هر سرگذشت دیگری برای او پذیرفته شده است بلکه در خط زمانیِ حال به سراغ روایتی می‌رود که دیوانگی را در برابر عقلانیت قرار می‌دهد تا نشانگر تفاوت انسان‌های خوب و پلیدهای دنیای بتمن باشد.


Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth










آفرینندگان
گرنت موریسون و دیو مک‌کین


تاریخ انتشار
ماه نوامبر سال ۱۹۸۹



تیمارستان آرکهام یکی از مرموزترین، وهم‌انگیزترین و حتی ترسناک‌ترین بخش‌های روایت‌های شوالیه‌ی شنل‌پوش به حساب می‌آید. در بیش‌تر ماجراهای بتمن، آن دسته از دشمنان او که دچار چالش‌ها و مشکلات ذهنی و روحی هستند پس از دستگیر شدن به تیمارستان آرکهام منتقل شوند تا این بنا همانند یک زندان برای دیوانگان به چشم آید. زمانی که این دشمنان خفاش گاتهام موفق می‌شوند تا کنترل زندانشان را به دست بگیرد، این خود بتمن خواهد بود که باید ماجرا را سر و سامان دهد. بروس وین پا به عمارت دیوانگی می‌گذارد، با بسیاری از دشمنانش در فضایی سورئال و روان‌شناسانه رو به رو می‌شود و در یک تاریکی فراگیر فرو می‌رود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!