تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه شیر زعفران+ نکات خوشمزه‌تر شدن

شیر زعفران یک نوشیدنی خوش‌عطر و مفید است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. اگر به خوردن شیر به تنهایی علاقه زیادی ندارید، می‌توانید آن را با زعفران ترکیب کنید تا یک نوشیدنی پرخاصیت و خوشمزه داشته باشید. شیر زعفران به خاطر خواص زعفران و مواد مغذی شیر، تبدیل به یکی از نوشیدنی‌های محبوب شده است. در این مقاله از مجله اکالا، با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیر زعفران و نکات خوشمزه‌تر شدن آن را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن شیر زعفران ابتدا زعفران را با کمی شکر پودر کنید و با مقدار کمی آب جوش ترکیب کنید تا برای حداقل ۱۵ دقیقه دم بکشد. سپس شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. بعد از گرم شدن، زعفران دم کرده، هل و گلاب را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید. در آخر عسل را اضافه کنید و در لیوان مورد نظر سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این نوشیدنی سنتی را بخوانید.

مواد لازم شیر زعفران

شیر۲ لیوانزعفران دم کرده غلیظ۱ قاشق چای‌خوریعسلبه میزان دلخواهگلاب۱ قاشق غذاخوریپودر هل¼ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه شیر زعفران

مدت زمان آماده سازی: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: زعفران را دم کنید

ابتدا مقداری زعفران را با کمی شکر یا قند در هاون پودر کنید، سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری قرار دهید تا برای حداقل ۱۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله دوم: شیر را گرم کنید

شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت داشته باشید که شیر نباید بجوشد، زیرا ممکن است طعم آن تغییر کند.

بیشتر بخوانید: ۸ دمنوش مفید که در آلودگی هوا نجاتتان می‌دهد

مرحله سوم: زعفران را اضافه کنید

زمانی که شیر گرم شد، زعفران دم کرده را همراه گلاب و پودر هل به شیر اضافه کنید و هم بزنید. بعد از یک دقیقه شیر زعفران را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال تازه و خشک

مرحله چهارم: شیر زعفران را سرو کنید

بعد از اینکه دمای شیر زعفران کمی پایین آمد، عسل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات خوشمزه‌تر شدن شیر زعفران

رعایت چند نکته می‌تواند طعم شیر زعفران را خوشمزه‌تر کند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

استفاده از زعفران با کیفیت و غلیظ: سعی کنید از زعفران مرغوب و با کیفیت استفاده کنید، زیرا کیفیت زعفران تاثیر مستقیمی بر طعم این نوشیدنی دارد. همچنین زعفران را با آب کمی دم کنید تا غلیظ شود. هر چه زعفران بیشتر دم بکشد، طعم آن بهتر می‌شود.استفاده از خامه یا شیر پرچرب: برای اینکه بافت نوشیدنی نرم‌تر و غنی‌تر شود، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید یا یک قاشق خامه به شیر اضافه کنید.استفاده از مغزیجات: اضافه کردن کمی بادام درختی یا پسته آسیاب شده به شیر زعفران، علاوه بر خوشمزه‌تر کردن، این نوشیدنی را مغذی‌تر می‌کند.استفاده از وانیل یا دارچین: زمانی که شیر در حال گرم شدن است، مقداری عصاره وانیل یا یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید تا طعم دلپذیری به نوشیدنی ببخشد.استفاده از عسل یا شیره: بهتر است برای شیرین کردن این نوشیدنی از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل یا شیره انگور استفاده کنید تا طعم طبیعی‌تر و عمیق‌تری به نوشیدنی ببخشد.استفاده به اندازه از هل و گلاب: طعم هل و گلاب قوی است، بنابراین در استفاده از آن باید دقت کنید تا طعم آنها بر نوشیدنی غالب نشود. برای این کار ابتدا هل و گلاب را به میزان کم به نوشیدنی اضافه کنید و در صورت نیاز به تدریج آنها را بیشتر کنید.تزئین نوشیدنی: برای تزئین نوشیدنی می‌توانید از کمی خلال بادام یا پسته با کمی پرک زعفران استفاده کنید.سرو کردن: این نوشیدنی را می‌توانید به صورت گرم و بلافاصله سرو کنید، یا در یخچال قرار دهید و به صورت خنک میل کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه شیر زعفران را به همراه نکات خوشمزه‌تر شدن آن به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه را در مراسم سنتی و مهمانی‌ها با ظاهری زیبا سرو کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!