امروز ناهار چه بپزم؟ (سهشنبه 15 اسفند)
امروز، آماده کردن ناهار یک چالش بزرگ است، زیرا همیشه میخواهیم چیزی جدید و متفاوت داشته باشیم تا از طعم آن لذت ببریم. اما انتخاب مناسبی میتواند کار کار دشواری باشد. تنوع در منوی غذایی همیشه یک چیز مثبت و جذاب است که همه ما به دنبال آن هستیم.
در این مطلب، پنج غذای مختلف و خوشمزه برای ناهار معرفی شد که میتوانید از آنها برای ناهار امروزتان استفاده کنید. از خورشت آلو مسما گرفته تا کوکوی مرغ و گراتن مرغ و سیب زمینی، انتخابهای متنوعی برای شما آماده شده است. هر یک از این غذاها دارای مزه و طعمی منحصر به فرد است و مطمئناً شما و عزیزانتان را از آنها لذت خواهید برد.
پس امروز برای ناهار خود یکی از این غذاها را امتحان کنید و لذت کامل آشپزی و غذاخوردن را تجربه کنید. من دعوت میکنم که با کلیک بر روی لینکها، رسپیهای دقیق هر یک از این غذاها را مشاهده و آماده سازی کنید. امیدوارم این انتخابها برای شما مفید و لذت بخش باشند.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در پانزدهمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- خورشت آلو مسماخورشت آلو مسما یکی از انواع خورشتهای بسیار محبوب و جذابی است که با گوشت مرغ، گوسفند و گاو تهیه میشود. مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده میشود.این خورشت با طعمی ملس و غلظتی بالا یکی از متفاوتترین روشهای پخت مرغ است که شما میتوانید آن را در وعده ناهار همراه با برنج نوش جان کنید. مراحل تهیه خورشت آلو مسمامراحل تهیه خورشت آلو مسما به شرح زیر است:در مرحله اول به سراغ آمادهسازی مرغها روید. تکههای مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش رسد. حال تکههای مرغ را درون آب در حال جوش قرار دهید.۶-۸ دقیقه زمان دهید تا مرغها در آب بجوشند. این کار موجب میشود تا حد زیادی بوی زهم مرغ و هورمونهای آن گرفته شود و مرغ طعم بهتری به خود گیرد.پس از گذشت زمان فوق مرغها را از آب جوش خارج کنید و با مقداری آب بشویید تا کفهای خاکستری رنگ و خونابهها از آنها جدا شود. آنها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.سپس به سراغ طعمدار کردن مرغها روید. مقداری محلول زعفران به مرغها زنید و به خوبی آنها را ماساژ دهید تا همه قسمتهای مرغ به محلول زعفران آغشته شود.درون قابلمهای که قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید. تکههای مرغ طعمدار شده را در روغن به خوبی سرخ کنید تا مرغ کاملا طلایی شود. مرغهای سرخ شده را از تابه خارج کنید و به سراغ مرحله بعد روید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و متفاوت روی لینک طرز تهیه خورشت آلو مسما کلیک کنید. ۲- کباب تابهایشاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابهای (همان کباب دیگی یا ماهیتابهای) غذای مورد علاقهاش نباشد. کباب تابهای همانطور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزهای است که در ماهیتابه و بر روی گاز درست میشود.این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی تهیه میشود که شما میتوانید آن را همراه با گوجههای کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمهای و سایر سبزیجات نوش جان کنید.مراحل تهیه کباب تابهایمراحل تهیه کباب تابهای به شرح زیر است:گوشت را شسته و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.پیاز را ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ورز دهید. بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید. ( اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم خیلی خوبی به کباب میدهد).بعد از اینکه به کبابها شکل و فرم دادید شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. سعی کنید حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید. با این کار کباب شما به آهستگی آب میاندازد و کم کم آب آن به خورد کبابها میرود.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و همهپسند روی لینک طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابهای) کلیک کنید.۳- استانبولی پلو (دمی گوجه)استانبولی یا دمی گوجه فرنگی یک غذای سنتی با برنج است که از کشور ترکیه وارد فرهنگ ایرانیها شده است. این غذا را معمولا با ماست و سالاد شیرازی سرو میکنند که ترکیبی بینظیر برای یک ناهار خانوادگی است.برای تهیه این غذا به مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت چرخ کرده یا بدون استخوان، برنج، گوجه فرنگی، پیاز و… نیاز دارید. درست کردن آن زمان زیادی نمیگیرد و سختی خاصی هم ندارد.مراحل تهیه استانبولی پلومراحل تهیه استانبولی پلو به شرح زیر است:در مرحله اول برنج را کاملا پاک کنید و با آب نسبتا ولرم بشویید.سپس گوجه فرنگیها را بشویید و آنها را رنده کنید یا آب آنها را بگیرید. سپس گوجههای رنده شده را همراه با آب به برنجها در یک قابلمه مناسب اضافه کنید. مقدار آب باید به قدری باشد که به اندازه نصف بند انگشت از سطح برنج بالا باشد.اکنون نوبت اضافه کردن نمک است. بعد از اضافه کردن نمک آب برنج را بچشید و مواظب باشید که خیلی برنج شور نشود. به دلیل اینکه برنج به صورت کتهای درست میشود. حتما در میزان نمک آن دقت کافی را داشته باشید. بهتر است نمک را ذره ذره اضافه کنید تا به مقدار شوری مناسب برسید.سپس ۳ تا ۴ قاشق روغن به قابلمه برنج اضافه کنید و بگذارید تا برنج مدتی خیس بخورد (حدود یک تا دو ساعت).حالا نوبت به آماده کردن گوشت میرسد. در ابتدا گوشت را تمیز کنید و بشویید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه استانبولی پلو کلیک کنید. ۴- گراتن مرغ و سیب زمینیگراتن یا گراتین (gratin) نوعی تکنیک تهیه غذاست که روی غذا با پنیر رنده شده یا پودر سوخاری برشته و طلایی میشود. این غذا معمولا در یک ظرف مخصوص فر که دیوارهای نسبتا کوتاه دارد در فر، تنور و یا زیر گریل آماده و در همان ظرف هم سرو میشود.گراتنها تنوع بسیار زیادی دارند که از بین آنها گراتن مرغ از محبوبیت ویژهای به عنوان غذای جدید برخوردار است. برای گراتن مرغ میتوانید از انواع مواد مثل کدو، سیب زمینی، بادمجان، ماکارونی، اسفناج و… استفاده کنید.مراحل تهیه گراتن مرغ و سیب زمینیمراحل تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی به شرح زیر است:سینه مرغ را به همراه یک پیاز خرد شده، نمک و ادویههای دلخواه تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد.سپس به ترکیب بالا آب جوش اضافه کنید، در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از پخت و خنک شدن مرغ را ریش ریش یا تکه تکه کنید.اکنون یک عدد پیاز متوسط را نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.نمک، آویشن و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را نیز به مرغ اضافه و مخلوط کنید.ذرت، فلفل دلمهای خرد شده و قارچ پخته شده را هم به مرغ اضافه و مخلوط کنید. (اگر قارچ پخته ندارید، قارچ ورقهای خرد شده را جداگانه داخل تابهای همراه با کمی روغن، نمک و آبلیمو تفت دهید و بعد به مرغ اضافه کنید)برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه فرانسوی روی لینک طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی کلیک کنید.۵- کوکوی مرغکوکوی مرغ یکی از غذاهای نونی بسیار خوشمزه است که دستتان در درست کردن و طعمدار کردن آن کاملا باز است. با ما همراه باشید تا یکی از جدیدترین مدلهای کوکوی مرغ با سیب زمینی، پنیر پیتزا و پودر سوخاری خانگی را یاد بگیرید.این مدل کوکو هم گزینه خوبی برای ناهار است و هم میتوانید آن را در مهمانیها به عنوان یک غذای جدید سرو کنید. مراحل تهیه کوکوی مرغمراحل تهیه کوکوی مرغ به شرح زیر است:در مرحله اول باید سراغ آماده سازی مرغها روید. مرغها را به چند تکه برش دهید، به خوبی بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. اکنون مرغها را به ادویههای دلخواه نظیر فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک آغشته کنید و به خوبی با مواد ماساژ دهید (مرینیت کنید) تا طعمدار شود!سپس درونه تابهای مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا در حرارت ملایم داغ شود. پس از داغ شدن روغن مرغها را درون تابه بچینید و اجازه دهید تا سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق غذاخوری زعفران، ۲ لیوان آب جوش و نمک به مرغها اضافه کنید و در تابه را ببندید تا مرغ در حرارت ملایم به خوبی مغز پخت شود. برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کوکوی مرغ کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.