خاگینه مغزدار: انتخاب شگفت انگیز برای افطارهای شما در ماه مبارک رمضان!
خاگینه مغزدار یکی از خوراکیهای خوشمزه و مقوی است که برای وعده ناهار یا شام مناسب است. با توجه به شروع ماه رمضان، درست کردن غذاهایی سبک و مقوی بسیار اهمیت دارد و خاگینه مغزدار یکی از بهترین گزینههاست. برای تهیه خاگینه، ابتدا شربت را آماده کنید. سپس تخم مرغ، وانیل، ماست، آرد، بیکینگ پودر و زعفران را با هم مخلوط کرده و در تابهای بریزید. گردوی خرد شده، پودر دارچین و پودر گل محمدی را در وسط خاگینه قرار دهید و سپس مواد را در تابه پخته، برگردانید و سرخ کنید. درنهایت شربت خنک را بر روی خاگینه بریزید و سرو کنید. میتوانید آن را با پودر پسته و بادام تزیین کنید.این خوشمزه را میتوانید به صورت برشخورده یا درسته سرو کنید و از طعم لذت ببرید.
تک فان- «هله هوله نخور، یه ربعه خاگینه بپز!»یکی از خوراکیهای خوشمزه که برای وعده ناهار یا شام هم کاملا مناسب است همین خاگینه مغزدار تبریزی است که با خوردن آن حالتان ناخودآگاه خوش خواهد شد!به گزارش تک فان، با توجه به اینکه ماه رمضان هم در پیش است درست کردن غذاهایی که در عین سبکی و سادگی، مقوی هم باشند بسیار لازم و قابل توجه است. خاگینه مغزدار هم در این دسته از غذاها قرار دارد. پس حتما در برنامهی تغذیهی ماه رمضانتان قرار بدهید و از طعم خیلی خوب آن لذت ببرید.مواد لازم خاگینه:ماده غذاییمقدارتخم مرغ4 عددوانیلنصف قاشق چایخوریماست پرچرب4 قاشق غذاخوریآرد4 قاشق غذاخوریبیکینگ پودریک قاشق چایخوریزعفران دم کرده2-3 قاشق غذاخوریمواد لازم برای شربت:ماده غذاییمقدارآبنیم لیوانشکریک لیوانزعفران دم کرده3-4 قاشق غذاخوریهل درسته2-3 عددگلابنصف لیوانمواد لازم برای وسط خاگینه:ماده غذاییمقدارگردوی خرد شدهنصف لیوانپودر دارچینیک قاشق چایخوریپودر گل محمدییک قاشق چایخوریطرز تهیه:در ابتدا شربت را درست کنید که فرصت خنک شدن داشته باشد.آب را به همراه شکر در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار داده و هم بزنید تا شکر در آن حل بشود. هل را به همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و چند دقیقه بعد گلاب را هم داخل ظرف ریخته و اجازه بدهید چند جوش بزند و دیگر خاموش کنید و به حال خودش رها کنید تا خنک شود!برای درست کردن خاگینه تخم مرغ را به همراه وانیل هم بزنید. از همزن دستی یا برقی اگر استفاده میکنید فرقی ندارد مهم خروجی کار است که باید کرم رنگ و کشدار باشد و وقتی به این مرحله رسید ماست را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا رنگ زعفران کاملا پخش شود. آرد را به همراه بیکینگ پودر دو بار الک کنید و آرام آرام به مواد خاگینه اضافه بفرمایید و هم بزنید تا یکدست شود.یک تابه یا قابلمه که نچسب باشد انتخاب کنید و روی گاز قرار بدهید. نصف مواد خاگینه را داخل آن بریزید و در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد. حرارت باید ملایم باشد. اصلا عجله نکنید چون زمان زیادی از شما نخواهد گرفت اما اگر حرارت را زیاد کنید خاگینه شما با کیفیت نخواهد شد. وقتی خاگینه خودش را گرفت مواد میانی را داخل آن بریزید. گردوی خرد شده را به همراه پودر دارچین و پودر گل محمدی مخلوط کرده و در وسط مواد بریزید. روی آن را هم با بقیه مواد خاگینه پر کنید و سطحش را با قاشق صاف کرده و دمکنی روی آن بگذارید تا خودش را کامل بگیرد. وقتی که خاگینه آماده شد و متوجه پخت آن شدید آن را در یک ظرف برگردانید و کف تابه یا قابلمه را کمی چرب کنید و دوباره سمت دیگر خاگینه را داخل آن قرار بدهید تا به این وسیله هر دو طرف خاگینه سرخ و طلایی شود. وقتی چند دقیقه گذشت شربتی را که خنک شده بود روی آن بریزید و دیگر کار شما آماده است و به هر شکلی که دوست دارید آن را سرو کنید. میتوانید برش بزنید یا به صورت درسته آن را در یک ظرف قرار بدهید و روی آن را با پودر پسته و بادام تزیین کنید. نوش جان